prevodilacka agencija UNION
animacija

Prevodilačka agencija UNION Translations je jedna od vodećih agencija u oblasti pružanja prevodilackih usluga u Srbiji. Naša agencija nudi brz i pouzdan prevodilacki servis za visoke zahteve naših klijenata.

kontakt1
  • · Unapređenje pozicije

  • · Unapređenje rejtinga
  • · Povećanje br. posetilaca

SER

OSVOJITE PRVO MESTO!


Zajedničkim naporom možemo sprovesti promociju Vašeg internet sajta u toku procesa koji traje tri meseca. Vaš sajt će u tom periodu biti postavljen na čvrstim temeljima da bi se i dalje razvijao u pozitivnom pravcu. Drugim rečima, za postignute rezultate koristimo samo dozvoljene metode i ne rizikujemo da Vaša prezentacija bude izbačena iz baze podataka Google pretraživača.

Sa druge strane što je starija Vaša profesionalno uređena stranica to će joj Google dodeljivati veći kredibilitet i uticaj. Imaćete uvid u obimne statističke podatke, koji će Vam pružati informacije o tome koliko je posetilaca bilo na Vašoj stranici u toku jednog dana, meseca, godine. Vaša prezentacija će dobiti smisao i koristićete sve prednosti jedne nove vrste marketinga uz zaista minimalne troškove. Pritom ćete znati za šta plaćate, a tu mogućnost ni jedan drugi oblik marketinga ne daje. Dakle nećete plaćati maglu.

Na kraju bih želeo da istaknem, da u Srbiji još nije kasno za ulazak u internet marketing.


Prevodilačka agencija UNION Translations
Dušana Vasiljeva 30/10, 21000 Novi Sad, Srbija, office@union.rs, +381 21 525683, +381 63 7606026